Thursday, 4 July 2013

Super Family..Man Of Steel > Parents dtg > Temerloh > Gambang Waterpark

Assalamualaikum dan Salam Jumaat..hari ni tak berapa sibuk dengan urusan kerja jadi sempat lah nk update blog neh yer..utk post neh mari kite marathon post..
1st..tentang demam superman..hehe..sibuk lah anak dan papa nak tgk superman..mama layankan je..si papa siap belikan baju kt I yer..then I jln2 ritu terjupe baju si kecik yg sama jd beli lah..makanya pegi tgk movie Man of Steel dgn bertiga2 pakai baju Superman..I beli show pagi sbb kot2 ade plan tambahan sblh ptgnye kan..so awal lah bgn pg sabtu tu memasing..sempat la hntra cik citra I tu service sket..dah abes movie ke Kinrara jenguk adik ipar I baru kuar hospital..then ptg blk amik cik citra and balik umah..tu je sabtu kami ritu..
beli couple seat snang utk bertiga..selesa..

our superboy

my superlove

kami <3

sama biruuuuu

2nd..sabtu next weeknye mak ayah I dtg KL..ayah ade meeting..sempat bw mak jln ke umah baru makcik I kat Serendah..then ahad mak ayah dah nk blk, bw diorg mkn kt Johny's steamboat alamanda before hantar diorg naik bas blk Perlis..
mak tak berapa sihat..pening je katanya..

ayah pon sakit gout time neh..tapi boleh senyum lagiiii...

my encemsss

tuan tanah pon nk gak pic..hehe

3rd..balik Temerloh..kebetulan biras I bersalin 2nd baby..so alang2 boleh blk jenguk skali dh dia berpantang kat rumah MIL I..bertolak pas blk keje hari Jumaat..smpi kampung dah tgh mlm kirenye sampai terus tido je..sabtu pagi husband I ajak ke Gambang Waterpark..sejam je dr Temerloh..ok lah tmptnye..mmg sesuai utk family..even ramai pengunjung tp tetap comfortable..xpayah beratur lama pon beli tiket then nk beli ape sume xpakai cash..u just topup kt tiket je..style gelang gitu..then locker pon camtu mmg thp keselamatan tu tgi la nk tgl handbag fon bagai sbb pakai scan bangle je..gambar kat sini sket je amik sblm mandi manda sbb dh I pon join mandi sape nk pgg fon kan..hehe..blk dr waterpark husband I ajak ke Star Mall Mentakab..mall br..dah pulak ajak naik 6D show..kuar show mabuk abes sume..haha..then ahad ptg bertolak balik KL..siap beli bekalan ikan patin & talapia utk stok bln puasa..heeee
1st time sampai..

pic taken by adeeb..cantekkkk

our sunshine

tak sabar nak mandi dua2 org neh tauuu


No comments:

Post a Comment