Sunday, 3 March 2013

It's March..!!!

     Assalamualaikum..alhamdulillah dah masuk bulan March..bulan yang dinanti2kan setiap tahun..bln lepas dlm keadaan diduga tu dapat juga balik perlis..ada kenduri sepupu I..so bw skali parents in law..jln2 ke perlis..diorg pon dah hampir 4thn x kesana..last masa kenduri kawen kami lah..hehe..sonok bw diorg jejalan..puas hati..disebabkan umah parents I penuh sume balik so PIL stay kat hotel blkg rumah je..selesa sket..
    Febuari..mmg I xde fly langsung kemana..tp still outstation, ke kemaman n melaka..so far ok la..utk bulan March ni expected kene fly jugak..rasa mcm xnak pegi..tapi dah keje camni mcm mana lg nak elakkan..if jadi have to fly to langkawi then singapore..depends lah..harapnya sumenye ok if i kene fly outstation..
    Then yg plg best nya igt dis year xde lah nk celebrate anniversary kemana sbb xde rs excited pon nk plan mcm previous year..6mth before dh booking bagai..dis year I rasa malas jer..tetiba seminggu lps saje2 tgk The Zon Regency Hotel, JB tu..skali ade promotion menarik..so main bayar je dulu br inform hubby & apply cuti..hehe..insyaallah ade rezeki sampai la ke sana nnt..semoga kami sihat2 saje utk jejalan..dah lama xjln ke Johor tu..last ms baru baik mabuk pregnant adeeb..masa tu pregnancy hampir 5mths dh..
     Oh ya coming weekend ade team building utk pegawai 41 & 44 di Pangkor..so sume wajib pegi n layankan je la..tinggal lagi buah2 hatiku itu..kalo ade maid bleh jugak bw adeeb..ni nak amik maid pon pikir beribu kali..susah kalo dah I ni jenis susah percayakan org luar..tgklah bila suatu ketika nnt no choice sgt baru amik maid..ye lah skrg sorg anak hantar baby sitter rm250..kalo dah 3 nnt dekat rm800..kalo amik maid ms tu keje umah sume dia buatkan dgn bayaran yg sama..cuma nk dgn xnk je..
     Ok..jom layan pic sket yg I copy dr fb..
malam minggu..layan drift di speed city,KL

malam minggu lagi..layan movie hantu kak limah 2

hari minggu kami..pas kenduri pegi converse alamanda beli kasut si kecik..nk sama papa..

mission mencari cars tu..hari minggu di Low yatt..

last weekend..beli brg dapur di Tesco Mutiara Damansara..mama layan dia main..