Wednesday, 12 June 2013

May Busy Like Bee

Assalamualaikum..amboi tajuk I..gempak sungguh yer..hehe..dah sebulan x update blog..ni actually post ni utk bulan Mei..tapi kesibukan dan mood yg melampau melayang entah kemana..lebih sbln br update yer..ok lah untuk post kali ni I cite week by week yer...

1st week of May : minggu yg sebok dgn berkempen pilihanraya yer..I fly back to Perlis with little sweetheart..husband I keje..sonok lah sgt blk kg tau..boleh lepaskan rindu kat mak ayah n rumah manis rumah..mkn2..jupe Dila and baby Rania..jom layan pics dulu yer..
sibuk cari wifi @ klia

pengundi import from Australia..kekeke

I hour flight main game saje la anak ku

hari mengundi..1st time ye kwn2..

inai biruuuuuu

mama lin with rania

cute face rania buli abg adeeb yg redha saje..hihi


 2nd week of May : lepas mengundi balik Kl together with mak sbb I nak bw mak n adeeb teman I kursus di Pangkor..sonoknya mak I ikut sama..heee...kursus tahap II untuk jadi ahli AKRAB (mcm pembimbing rakan sebaya..ni utk perkhidmatan awam,rakan2 jabatan lah ni)..alhamdulillah ade exam and baru dapat result dh lulus dan akan ditauliahkan hujung tahun ni insyaallah..tq mak sudi teman..jom layan pics..
with mak @ alor star airport

my love

sblm mama pegi kelas mlm..

blk je dpt hadia dr adeeb n wish me Selamat Hari Ibu..comel..

pagi2 before mama pegi kelas

jln2 ptg hari

sebok suh tok buat peace

kami <3

peaceeeee

3rd week of May : I fly to Manila.. 3 days job there..audit oh audit..xjln sgt pon sbb dh few time pegi mmg mcm xde tmpt nk jln2 plus xsempat..then weekend attending my friend's wedding Fyza..cantik sgt dia buat kat villa..then the next day kakak I sefamily dtg jln2 pantai morib mkn2..
manila

oyster plantations

manila city

tu je pic diri sendiri yg ade..hehe
tema kami orennnn

dgn marissa anak officemate I..

semoga suatu hari nnt ade pic mcm ni dgn adik adeeb ;)

pengantin yg cantik..dan anak I yg macho..hehe

selamat pengatin baru :)

sume classmate I masa study di UMT..dh jd mini gathering..

with fizah and baby airis 

penuh satu kete pi pantai morib..tq along n abglg blanje kami =)

cinta hati

yom belikan adeeb baju baru..heeepiiii

4th week of May : fly to Kota Kinabalu..audit oh audit..naik kapal tgh laut dan ke office..mkn seafood sampai lupa diri yg tgh demam selsema..kekeke...

5th week of May : audit oh audit lagi di Langkawi..this time bw adeeb..mak I jaga 1 hari then blk sbb ade appointment hospital..hari yg sama husband I smpi Langkawi..hehe..so kerja kali ni ade hubby jaga anak kat hotel..I blk keje hubby jd tmpt mengadu..penat ye keje jd auditor ni..sobsob..abes keje di Langkawi blk Perlis ade wedding cousin I tp lupa sgt amik pic..sbb?? I n kakak I busy sediakan meja beradap..blk dr Perlis attend lak kenduri sblh husband..mujur dkt gile dgn rumah kami..hehe..jom layan pics
my anak bujang

dlm flight layan movie cars

dah smpi hotel relax dulu..massage..

my lifetime bodyguard insyaallah

another one my lifetime bodyguard..happy dpt main pasir

love

kenduri di Perlis

kakak I dgn anak cousin I..aqil

attend kenduri di Banting..sedara husband..
abes sudah cite sebulan May Busy Like Bee..heeeee =)

No comments:

Post a Comment