Monday, 17 October 2011

Spend Quality Time Together

Salam..wah sebulan x update blog haa..berhabuk dah..sibuk sgt ke? agak sibuk lah byk pulak outstation n kerja2 di opis..so hari ni ade kelapangan utk update blog plus mlm td kerajinan utk transfer pic from dslr ke laptop terchenta neh..
Cite nye abes bz outstation sept lepas,i sebok pulak incharge pertandingan bola jaring anjuran opis i..tetiba gedebuk kene jd leader urusetia..so mcm2 jd..but alhamdulillah sumenye berjalan lancar even mcm2 bunyi dibelakang..lantak lah bukan i rugi pape pon..mereka2 itu yg rugi air liur ngata i..opsss...
but before tu hubby n i buat suprise kat lil prince bw dia mkn kt restoren upin ipin..amik pic kat dinding studio tuh..then mcm awal lg nk blk umah..lajak ke SACC Mall, si mama nak beli brg mekap..(blusher yg ke 2 kali jatuh hancur)..maka kene beli blusher baru..pastu terbeli pulak maskara dll..haha..dah nama pon pompuan..bile masuk tmpt gitu tiba2 jd mcm meja solek kat umah tu mcm xde bende kan..sume nk beli..kehkeh..then we decide nk pegi ke I-city..punya laaaaa lama i dok sini skali pon xpenah pegi..hihi..since adeeb dh pandai menilai keindahan neh, ok juge bw dia ke sana..so kami enjoy..jln2 tgk lampu..minum di old town..lepak..penat..balik tdo..bahagia sangat...
then early oct i attend course for 3 days..then cuti 1 day,bff i Dila dtg dr perlis..so jln2 dgn dia buang masa,buang duit..isi perut..gemoks..a day after dia blk perlis,i fly ke Manila..sudah puas cuti, kene keje lah..tp tragis lak jd nye..day 1 kat sana,hati xsedap je..bila call pengasuh ckp adeeb demam..huwaaa menanges smpi migrain..x sabar gile nk blk..alhamdulillah bila i smpi kl adeeb ok..x teruk demam but still on off demamnye until smlm..dah bw klinik,hopefully cpt baik ye syg..rabu ni fly lg..ke S'pore..but 1 nite only..abes keje ptg the nx day trus balik..xnk tgl hubby n lil prince lelama..
ok dah pjg membebel..meh layan pic di upin ipin n i-city.. ^_^
adeeb dgn upin ipin dan kawan :)

sangat hepi..i luv his smile!

pandai btol bergambar tauuu

spontan snap from papa..sgt cantik pic ni..

xnakkkk balikkkk...aaaaaa...

I-City

mama <3 adeeb

:: <3 ::

lepak di old town white coffee sblm balik..penat jln..

Azlan & his junior