Thursday, 16 February 2012

Family Gathering 11.12.11

11.12.11
cantik nye tarikh tapi boleh terlupa nak post kat sini pasal my family gathering..huhu
alkisahnya parents I dtg KL nk hantar kete kakak I n sambil visit paklong n I ler..hihi
so I n kakak dah plan nk hang out sama2..so weekend tu mmg full la..
pg2 ahad tu husband & I sempat service kete dulu before proceed ke umah Pakndak I kat Equine Park
dah janji nak lunch kat umah Pakndak I..mmg meriah abes la..siap pas mkn rest tido bagai..
then ptg sket I, family kakak and parents pegi ke Alamanda
plannye nak main bowling, then sape kalah kene blanja Johny's steamboat..huhu
then proceed to my house sume tido sane because the next day tu PH carry fwd..so I cuti lagi..best2
so yg take part on bowling ialah I,hubby I, kakak & hubby, anak sedara I & ayah I
ok2..I yg kalahhhh..aaaaaa...open table plssss..kikiki..tp kakak I topup sket..ihiks..tq along!
dah penat main bowling sume mkn dgn selera la..best2..
dah kenyang sume terus balik umah I je..
12.12.11
ajak parents n kakak I pegi mkn nasi kandar lawood kat Nilai..hubby I keje..
dah siap mkn kakak I proceed to KL then I bw parents pusing2 Nilai je..
mlm tu diorg dah blk Perlis

Lets enjoy the pics
adeeb punya turn ke? semua pandang dpn je? hihi

hubby in action!!

my cool daddy =)

kakak tercinta <3

I yang kalah..hahaha

us <3

sila tgk budak tecik tu..seminit pon xdok diam!

muka kakak I yg sgt penat..

sebahagian yg di order @ Johny's Steamboat Alamanda

my lovely parents

muka kelaparan adeeb..hihi..

sila perhatikan mulut I dan kakak I..membebel ape ntah?? kikiki

love my cool hubby's face =)

No comments:

Post a Comment