Monday, 20 February 2012

Perisian weekend yang sgt enjoy

tajuk I mcm nak buat karangan sekolah rendah kan? hehe..ketandusan idea utk tajuk..
ini sempena himpunan pics dr my luvly BB..so post update adalah berdasarkan gambar yg terhimpun..
..Sabtu..
Bgn pg hubby ckp nak service cik viva..so hubby suggest I pegi buat facial meanwhile si papa dan anak kecil itu pegi service kete..owhh bonus utk I rest la kejap kan..buat kat saloon di Nilai..actually I dah jad member since last year sbb buat treatment rambut bagai..pastu member akan dapat diskaun la kalo nk amik pakej ape pon kt saloon tu..mula2 just nk buat facila resdung+normal facial sbb so far kulit muka I xde la problem sgt..dah siap buat facial resdung, girl tu suggest I try Gold Facial..I pon ok je la memandangkan harga boleh diterima akal lagi..RM108.00 slps diskaun..dah siap facial mcm biasa wajib pekena Nasi Kandaq Lawood kat Nilai tuh..bestnyaaa..then terus balik umah..mlm tu hubby kuar dgn member2 nye ke Bangi..I dok umah je la..rest utk aktiviti esok nye! meh tgk pic masa facial tuh..
recommended to try

tgh relax pejam mata sambil layan lagu Bali tetiba dgr suara si kecik neh

muka selepas facial..rasa tegang + licin..nmpk fresh..
..Ahad..
Bgn pagi I prepare breakfast & lunch sesiap becoz by 3.30pm nk kuar tgk something di some location (masih decide utk rahsiakan perkara ni hingga bersedia utk share nnt)..then proceed to Bagan Lalang nk bw adeeb main layang-layang & dinner treat by me sempena dpt good marks prestasi keje I..huhu..sangat bersyukur dgn pencapaian tahun 2011 ini..harus diteruskan dgn gigih utk mencapai target I yg plg utama..insylh..
we all punya la pegi dinner by 6pm utk avoid sesak dgn org..tp still ramai..sabo je la..tp puas hati..sedap sgt dan murah..malang nya lupa amik pic foods sbb masing2 lapar sgt..huhu..so jom tgk pics yg ado je la..
dia lah plg enjoyyyy

Azlan & Junior

I bagai bermimpi dah ade sorg anak yg dah mula pandai berdikari..so touching..

luv u my always baby

papa ask "adeeb berak ke?" he replied "syhhhh"..hahaha..comeiii...
 

No comments:

Post a Comment