Thursday, 23 February 2012

Apabila Adeeb Putra Demam -_-

..mama yang suka panik bila adeeb demam..
kalau boleh langsung x nak tido asyik nak tgk muka adeeb
..tapi..
adeeb yg demam relax saje..aktif main sana sini..lari 1 umah..susu banyak2
xnak tido siang..baring pon x nak
3 hari demam dengan suhu 38.5 - 39 degree
pakai pampers saje siang mlm sambil mama berperang nak sponging dia
ubat? masuk hari ketiga mama mcm berada di medan perang nak suapkan 4 jenis ubat tuh
mama yg penat x bernafas (kurang stamina dan debab tanda nya tu)
dia gelak2 mainkan mama okeh..sabo je laaa..
hari ketiga juga papa decide nak bw dia ke Columbia Asia, Puchong utk buat further check up
ohhh..dia lari sana sini dlm hospital bagaikan juara
padahal nurse check suhu masih tinggi
at last doc nk buat blood test..weehooo..papa yg volunteer nk pegang..mama x sanggup
mula kene cucuk jarum adeeb gelak lg..skali lab officer tu picit jari dia.."aaaakiiittttt"
habes org dgr dia jerit..sian anak mama..*tp mama n papa tergelak jugak la dgr tone dia jerit tu :P
alhamdulillah resultnye normal..cumanya adeeb ade tonsel..mewarisi mama..sian diaaa..
alhamdulillah setelah 5 hari demam dia recover sepenuhnya..sbb mama sgt risau kene fly the nx day
jom tgk pics si kecik demam neh..
tgk katun dgn penuh gaya keunggulan

mata kuyu sgt sbb suhu badan masa ni 39degree

ehhhh??? comel nya dia..demam ke??

reference letter..

No comments:

Post a Comment