Tuesday, 24 January 2012

:: Banting - Jakarta - Banting - Perlis - Banting ::

Panjang tajuk I kan? kehkeh..ikut mood utk update mmg susah la kan..alang2 dah ade mood mari kite update kan utk sebulan terus..eheh..
Permulaan tahun 2012 dengan outstation ke Jakarta selama 3 hari..1st time I ke sana..so far ok lah cuma sgt x tahan dgn keadaan trafik yg sgt lah sesak..sesak2 di Filipina, Jakarta lg sesak..tapi layankan je..gambar mmg xsempat amik langsung..1st day sampai penat dgt mmg x kemana..dari airport terus ke hotel then pegi mkn dkt2 hotel je balik tido..the next day mmg all out keje dari 8.30am-6.30pm..pengsans..dgn tetiba migrain dtg..dah agak,so dah bw bekal actifast sepapan!! blk hotel telan actifast trus tido..alhamdulillah cpt baik then bgn dinner area hotel jugak..the next day dah nak blk, tp sempat ajak Ibu Arie (officer incharge di sana) jln ke Tanah Abang..mmg I ade misi utk beli souvenir buat family & family pengasuh..abes jugak la Rp.2juta..wahhh..
Masuk office seminggu then cuti chinese new year pulak..kali ni I balik perlis berdua dgn lil prince for attend wedding bff I, Nurdalila Mahadzir..dia buat majlis di dewan so mmg mlm smpi tu tolong sikit je la buat hantaran..majlis nye hari ahad..isnin tu ajak abang n mak I pi padang besar..saje nk meramaikan org yg pasti sedia ramai..sesak..himpit..just belikan brg adeeb n si papa nye je..I? xpayah la..eheh..Alhamdulillah adeeb behave sepanjang pegi balik baik flight..jalan sendiri..then tetiba I syahdu.."dah besar anak mama.." as usual bila dah balik tanpa papa..setiap kali teringat papa,dia sebut..tapi kali ni advance sket..suh I call papa ok..pandai ckp dgn papa dia..comel..so meh layan je pic yg I sempat snap dgn BB tercinta I..
"yey..atashh" adeeb kemain sonok tgk papa pasang layang2 tu..

dia xkan tgk saje..mesti nk tolong jugak

weekend before I fly outstation..riadah di Pantai Morib

mama layan je ape dia nak before mama fly

with Ibu Arie @ Jakarta

got new shirt from Jakarta =) hari2 nak pakai,mujur mama beli 3 pasang

fly back KLIA-AOR 8pm..he start exploring..

ni saje cara nak bg dia diam

otw to Dewan Sivik

makan kenduri

jln2 ptg hari di belakang rumah Tok membuah kan hasil sbb berjaya pujuk mama beli bag school ni

baju tido hasil bersesak di Pdg Besaq

excited pakai bj tido baru..7.30pm dah sleep!!!

fly AOR-KLIA 9.25am

mama mmg slalu begini bila travel berdua dgn adeeb..kikiki

owh..cairnya tgk mata dia..muahhh

No comments:

Post a Comment