Tuesday, 7 August 2012

Bila mama & papa layan kemahuan Adeeb Putra =)

Salam 19 Ramadhan..alhamdulillah hingga hari ni masih berpuasa penuh =D betul2 bonus ni..hihi..tajuk di atas ialah merujuk kepada cuti Nuzul Quran baru2 ni..alhamdulillah tahun ni berkesempatan utk balik berpuasa bersama mak ayah I..sejak 3 thn kawen ni lah baru ade peluang sbb before this husband I cuti xbyk..then bila turn raya Perlis dulu, mlm raya baru kami sampai..meaning that 2 kali dah buka puasa hari terakhir puasa dlm keta saje..This year raya Temerloh dulu so I amik peluang cuti 3 hari ni blk Perlis..mmg best la..nak pulak kami balik naik bas..sbb si kecik tu asyik minta naik bas je..haaa..punya excited dia..naik bas blk ke Perlis jumaat mlm, so naik kejap dia dh tido..berenti kt RnR sahur dia bgn jugak..mula2 ok..pastu tgk ade budak sama age dia nanges, dia pon nanges..kelakar..dah pujuk2 ok je..naik bas sambung tido sampai Kangar..6pg smpi tghri dia x tido! sonok blk umah tokya n wanchet..hihi..yg bestnya I dpt berbuka dgn semua lauk favourite I lerrrr...ok jom layan pics si kecik dlm bas dan sepanjang di umah bonda ayahnda I =)
sebelum bas jln minum susu sebotol

standby nak tido dah time neh

ahad ptg..ayah @ wanChet ajak fishing kat kg

ahad mlm..blk dr Kuala Perlis,mkn sotong & udang celup tepung..yummeh..*manja abeh dia dgn tokya last2 trus tido gitu smpi umah..

Pagi Isnin..otw back to putrajaya

dari pagi-ptg dlm bas..5 botol susu dia minum..erkkk

dekat nak sampai dah..saje je dia buat muka gitu..hihi *papa pura2 pejam mata :P

No comments:

Post a Comment