Sunday, 25 March 2012

3rd Anniversary Celebration in Bandung :: Part 4 ::

8 Mac 2012
Hari ketiga di Bandung
wohooo kami mmg sgt penat sbb smlm all out jln jer
so bgn breakfast kami decide nak ke Pasar Baru utk tukar duit & saje nk cari pasal lagi shopping
sambil tu singgah tgk tailor dah siap lom baju kami
si hubby sgt la gigih mencari kerusi urut ok sbb dia sgt sakit betis kaki bagai
so sambil dia berurut di kerusi urut tu..I pon jln2 le..terbeli la lagi kan...
then dari Pasar Baru kami pegi ke Jln Dago & Jln Riau utk jenguk2 Factory Outlet Store di situ
just beli baju adeeb je sbb masing2 rasa mcm dah xde ape nak beli
lunch disitu then terus balik hotel
after asar kami pegi ke Bandung Trade Centre
15min je dari hotel tp still amik taxi sbb hujan renyai
having dinner & cuci2 mata
balik hotel around 9pm
then hubby nk berurut di spa hotel..so I ok je la dok bilik kemas kain baju sume
tetiba 10pm gitu ade org ketuk bilik
tgk2 hubby hantar tukang urut utk urut I dibilik
wahhhh...best sgt...urut 1 badan + urut muka..
aaaa fresh sgt...dah siap sume terus tido
9 Mac 2012
Hari terakhir
bgn pagi relax2..breakfast then check out
terus ke airport
Selamat Tinggal Bandung
We have a great vacation!!!
urut ye bangggg

pasar baru

FOS at jalan dago

adeeb isi minyakkkk

our lunch

comel adeeb


adeeb sebok tgk fish

our handsome boy

our dinner at Bandung Trade Centre

Adeeb dgn sebahagian brg yg dibeli

mama dpn hotel pon bleh shopping lagi

check in at airport

kat cafe airport

love adeeb

terbang pulangggg

No comments:

Post a Comment