Sunday, 18 March 2012

3rd Anniversary Celebration in Bandung :: Part 2 ::

7 Mac 2012
8am dah bgn siap2 tp kat Bandung masa awal sejam jd awal lagi nk turun breakfast
siap2 brg sume sbb hari ni akan berjalan all out 1 hari
kami amik supir which cost us Rp400ribu
I got the contact number from my BFF Dila
so slps breakfast, kami terus ke Tangkuban Parahu
agak jauh dr hotel tp mmg kami nak sgt pegi sana
sampai je sana ramai sgt yg dtg offer mcm2
then kami ke Information Office dan tertarik utk explore hingga ke kawasan yg masih aktif
we shud pay the tourist guide they call pemandu Rp300ribu for an hour
dia akan cite n bw ke bawah dan yg pntg akan dukung adeeb jugak
Allah Maha Besar
Sangat indah ciptaan Allah
Kami sgt teruja..mmg berbaloi la turun ke bawah tmpt kawah yg masih aktif tu
kalo dah ade anak..xde maknanya nak bw handbag kan..so beg serbaguna juga menjd pilihan

breakfast dulu

dalam kete supir

dah sampai..sejam jugak la nk ke sini

here we are

cahaya matahari menusuk mata tp cuaca sejukkk

weeeeee

sejukkk..adeeb sebok nk beli tuh..

alhamdulillah we are happy

start our walk

ramai yg ikut tu ade misi sbnrnya

huarggghhh

syg mereka

i'm really love this pic

syukur Ya Allah dgn kurniaanMu ini kpd kami

perahu terbalik

kami yg tembam

pokok batik

senyum lg time ni masing2..br sket jln..

ecehhhh mcm model laks

cantik view ni

adeeb putra

yearghhh

kecikkan mataaaaa

adeeb pon nak masuk dlm pokok niiii

papa lepassss

mama ponnn

adeeb n mama

adeeb with pemandu

mujur adeeb nk dgn pemandu tuh kalo x pengsan papa

hehe

papa..jgn terbanggg..kikikiki



semoga kemesraan ini kekal hingga akhir hayat

diorg gilir2 dukung adeeb..kekeke

syok le awak adeeb ye

hoh..sket lg nk sampai kt kawah aktif

my hero

I x ready ok

syg kamu!

adeeb dgn pucuk paku..natural toys

adeeb buat muka comeiiiii

kami xnak duduk atas batu tu..panasss..kami dok atas papa je la :p



air nye suam

melegakan kaki jap

oh adeeb x abes2 dgn peace kamu
dah siap sume turun ke tmpt menunggu..supir tgu di situ
terus suh supir bw pegi lunch
kami lunch di Garuda nasi padang
after lunch kami meneruskan misi ke 2
sambung di Part 3 ye
penuh meja aihhh

sila tgk tgn adeeb,bkn bergambar je..tgn jlnkan kerja..main air

lapaqqqq..aummmm

kami pilih 3jenis je lauk..

mentang2 xde org kat situ, suka hati dia la kan..

I tekun makan haaaa

Garuda Nasi Padang

ok sampai disini dulu update
akan sambung Part 3 on next 2 days because ptg ni I outstation ke Singapore
c u then

No comments:

Post a Comment