Wednesday, 21 March 2012

3rd Anniversary Celebration in Bandung :: Part 3 ::

sambungan dari Part 2
selesai saje lunch di Garuda Nasi Padang tu
kami meneruskan misi ke Trans Studio
sejam jugak nak ke sana
mmg I plan hari kedua tu amik supir utk pegi tmpt yg jauh2 saje
Adeeb yg paling enjoy disini..so mama n papa layankan saje apa yg dia nak main
papa pulak kaki dah injured so just lepak amik pic je la
janji dgn supir 3jam utk dia amik kami
then dah abes main dlm tu trus balik ke hotel
before that singgah take away dinner coz hubby dah xlarat nak kuar lagi 
take away nasi padang le favourite hubby
kami hanya rest n mkn2 di bilik saje
9pm semua dah tido coz sgt la penat
so esok hari utk relax2 saje sbb dh byk tmpt yg dh pegi
layan pics di tran studio
sampai jugak di sini


beli tiket..rupanya baby pon kena..so cost us Rp450ribu






nmpk relax je mama dukung adeeb kan..padahal gagahkan je tu x larat sgt

1st time kami bg dia naik sendiri..yes! dia sgt berani!

mama n adeeb naik tren

mama kene teman sbb dia sorg je kat situ

adeeb sebok tunjuk muka pompuan tu tauuu

beratur utk join Pengembaraan Si Tualang

adeeb enjoy sgt

love dis pic

adeeb sdg mengajar mama taicheeee

apekah??

adeeb at Pulau Liliput

papa???

best tgk show action ni..ok rambut I da nmpk sket sbb time ni sakit sgt kepala..anak tudung da tanggal..


tetiba lak adeeb bersilat kat tgh2 tuh..keke

sinetron suda bermula..nanges x nak balik..aaaaa

mama larilari beli cheese pop corn ni umpan utk kuar dr situ,phewww

I know I da berisi but I'm enjoying it..haha..ada aku kesahhh??

No comments:

Post a Comment