Thursday, 2 June 2011

Wedding di Bota, Perak






Salam sume..28 Mei 2011 kami makan kenduri jauh nun di Perak. Seawal 8 pagi I dah bgn siapkan lil prince..dia pon hepi saje lah tahu nak jln2..pukul 9pg bertolak dari umah..singgah breakfast di kedai kg dkt dgn umah, sgt best suasan kg di pg hari..adeeb spt biasa le kalo mkn kt kedai tu mesti sibuk nk kejar kucing..hehe..then trus bertolak ke Bota tanpa henti..ikut GPS saje lah..even I penah pegi umah kenduri ni masa abg nye kawen, tp dah lama..sah2 dh lupe kan..kami sampai umah pengantin pukul 1 lebih..time tu dah x ramai tetamu so boleh lah usik2 pengantin kan..
Actually wedding ni antara my best fren..Azrul dgn adik classmate kitorg dan juga rakan sekerja kami..Anith,adik kepada Hazwan..sgt special percintaan mereka dan I sgt suke mereka bersama..doa I mereka akan bahagia hingga ke hujung nyawa..tahniah utk mereka berdua. oh ya, dari awal lg I tahu tema wedding mereka di Bota iaitu Pink & Silver..so I decide kami pon nk pakai baju kaler pink so that masa amik gambar dgn pengantin akan jadi sgt sweet..adeeb pulak x penah ade baju kaler pink..ye la..boy kan, i xpenah nmpk baju baby boy kaler pink..tp i cari jugak..at last jupe baju Anakku..hehe..sgt cute dia pakai bj pink oke..sampai je,jupe pengantin jap kasi hadiah..then terus mkn..sgt lapar dan sgt selera tgk2 menu nye patin masak tempoyak..wahhh..mkn x igt tuuu..so, jom layan pic..
 baru bertolak slps breakfast..adeeb dgn baju pink nye!
gelak besar sbb mama kasi green light main lari2..
 pencuci mulut..kerepek pisang..favourite papa & adeeb
 gmbr 1st xjd sbb adeeb mcm pelik je tgk pengantin..haha
 ok..yang ni cantik..so sweet pengantin dan kami jugeee =)
 aktiviti kejar mengejar adeeb yg sudah lupa diri dan buat rumah org mcm rumah dia sajeee
 adeeb garu kepala sbb mama asik ikut bontot dia saje..kikiki
 tukar pampers time..sbb dh nk bertolak balik..siap dia kemas2,nnt naik kete mesti tido punyee
 pose wajib kami..mane adeeb???
taraaaa..sudah lena dibuai mimpi..kenyang mkn nasi myk dgn ayam goreng..

alhamdulillah..we safely arrive at Kinrara by 7pm..singgah umah kakak ipar I..lepak2,mandi sume..then kul 11pm balik umah..

No comments:

Post a Comment