Tuesday, 7 June 2011

Live from Kota Kinabalu International Airport

Salam dan selamat pagi...alhamdulillah keje di sini dah setle dan skrg tgh tgu boarding..flight delay 30mins..MAS pon delay jugak,Igtkn x le mcm AA tu kan..same je.dah le mata ni pedih melekat2 rasa sbb malam td xcukup tido.kejadian malam td mmg menakutkan..gangguan dr lelaki yg x kenal. Many thanks to Hyatt Hotel Management sbb cpt bertindak. Dengan Security guard lg tgu kt dpn pintu n escort to new room. Pagi td ms check out duty manager jupe I dan tanya condition malam td. They will blacklist that man from check in at their hotel. I tgk sendiri CCTV record tu mug org tu ade intention utk ganggu lagi. Dah le call bilk I ckp yg ntah pape..haih..mcm2 org ni. Owh forget it..xsabar nk jupe my lil prince.amik dia kat umah baby sitter nnt, nk bw dia jln2 kat Jusco baru balik umah.miss him n hubby sooooo much..can't wait for this weekend..my office family day at Pangkor..then nx Monday fly lagi ke Miri for ship sampling audit..I love my hubby,my son,my family and my job!

No comments:

Post a Comment