Thursday, 9 June 2011

mood utk ber'family day'

Salam..
Wahh bulan ini sgt lah sibuk buat I ye..xpe,murah rezeki kan..so hari ni just short post..tgh sibuk dgn mood utk family holiday office I..first time I join because last year adeeb still baby so hubby I decide xpayah lagi lah join..lagi pon last year buat kat resort dlm hutan..so kami xnk lah ape2 kan..baby faham2 saje lah..but this year..we will enjoy!!! adeeb dah besar dan boleh masuk lumba lariiiiii...hikhikhik..I pulak yg excited sgt and I masukkan nama dia utk pertandingan fesyen even dia ialah paling muda okeh..kihkih..mana tahu kot rezeki dia boleh tambat hati juri..so,insyallah next post will update with the pics ya..tema utk dinner ialah "malam klasik menggamit memori"..so mari berRetro!! weehoooo!!
Doakan perjalanan pegi dan balik kami lancar dan selamat hendaknya..amin..
i'm soooooo excited as my mama..weeehoooo =D

No comments:

Post a Comment