Monday, 29 August 2011

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri semua...
Ketika ini hubby, lil prince, adik & I baru bertolak balik ke Perlis kampungku..(xde la kg sgt pon sbb umah parents I kat town)..
Since Sabtu lagi dah kemas2 sume..kemas umah,kain baju blk kg..sorg 1 beg ok sbb cuti pjg..then siap2 iron baju keje stok semgu utk lps raya..biar penat skrg jgn kemudian hari..heeee..disebabkan adik I ade kat umah minta tlg dia cantikkan umah ape yg patut..woooo..tq adikku..(mmg patut la kan,I dh belikan kasut raya idaman dia)..kehkehkeh..
Ohhh sgt excited since adeeb dah pandai jln comel2 neh kan..dah pandai sebut "uettt" (duit..kalo nmpk angpow)..so ms isi duit raya dlm angpow dia lah plg sebok minta..hihi..jgn pegi beraya dia minta sudah..mama x ajar okeh..yg bestnye, I try kan dia baju melayu complete kain sampin..dan2 dia pgl I masuk bilik solat,minta sejadah..dia nk solat..then trus dia duduk kat sejadah rukuk,sujud n angkat tgn berdoa..tiba2 perut I rs mcm ade aircond..sejuk perut mama ni adeeb..alhamdulillah..
oke..I akan beraya di Perlis selama 3 hari, then pg raya ke 3 bertolak blk Temerloh,Pahang..Ahad blk Banting dan Isnin dah start keje..
Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ye..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin

No comments:

Post a Comment