Tuesday, 23 August 2011

Birthday Sofea my niece 30.07.2011

Assalamualaikum..hari ni adalah sgt x bz..buat masa ni lah coz pg2 td I dah setle kan keje siap2..post utk kali ni nak cite pasal birthday Yaya yg ke 7..utk party dia, kakak ipar I request I buat kan puding cocktail..mule2 I nk buat baked macarony tp kakak ipar I ckp takut nnt x cukup n kesian pd yg xdpt mkn ke..so puding senang,dessert byk jenis lg yg ade..alhamdulillah menjd dgn elok skali puding I even buat 12tgh mlm dgn adeeb yg dok sebok nk tgk mama dia buat ape kat dapor..kejap2 dtg off kipas dapor, I jerit dia on balik..so sweet my little boy..so esok nye bgn pagi siap2 pegi Lowyat KL coz nk belikan adik I notebook..jenuh jugak lah menunggu,kakak ipar I keep calling tnye mana x sampai2 lagi coz party start 5.30pm..by 4.30pm notebook siap install sume, trus rush ke umah kakak ipar I..just nice sampai, guest pon xde lagi..balik pon dekat kul 9pm..kenyang..letih..but enjoy..so jom layan pics...
kek besday Yaya

her friends..I nmpk bambam kan..

the foods..haa puding I yg dlm bekas kristal tu..potong je trus mkn..

adeeb pon nk join mama..tp kt blkg je la ok..

sebok mata dia tgk ape org nk buat dgn kek tuh..

ramai guest..

si kecik yg xreti dok diam..huhu

No comments:

Post a Comment