Wednesday, 23 March 2011

:: KLIA ::

salam, wah awal I online hari ni kan?? sbbnye tgh tgu flight nk ke Sibu. outstation for 1 day only,alhamdulillah kejap saje.xde la nak kene tgl hubby n si kecik tu lama2 kan. oh ya cerita pg td,5am dh bgn. so siap perlahan2 xnk bg si kecik tu bgn. tp angkat je dia dr tempat tido, dia dh buka mata dgn senyuman. oh dear,sayu hati mama okeh. since last nite I mention to lil prince.."esok, adeeb dok dgn mamalong ya.." dia jwp.."aa'aah"..I ckp lg "esok, adeeb pegi school mcm biasa ya.." dia jwp lg.."aa'aahhh"..sambil jln main2 dgn toys dia..waaa hatiku sayu..anak dh faham mamanye keje begini..then mase hantar lil prince td,dia senyum saje dan tata mama. suke lah tu dok umah mamalong kan! senang hati mama adeeb dok umah mamalong tau. then hubby bawa breakfast dulu kat klia. send me and hubby trus masuk office.. so mlm ni i byk mase lah kat hotel,will update blog with another sweet moments..doakan I selamat sampai,insyaallah.

No comments:

Post a Comment