Wednesday, 23 March 2011

:: berat hati ::

Adeeb,
beratnye hati mama ni bila terpaksa hantar adeeb ke tempat pengasuh baru.doa mama adeeb boleh serasi dgn pengasuh baru.kalo mama boleh bawa dtg office,mama pasti jaga adeeb sendiri.mama bg masa sebulan trial utk tgk adeeb ok ke tak.if not,mama cari tmpt lain ye syg..mama syg sgt adeeb..

berat jugak hati mama ni esok mama nak fly ke Sibu,tuntutan keje..mama pujuk hati mama ni just 1 mlm saje ke sana.bukan mama xpernah outstation,tp adeeb skrg dah makin besar dan bijak..mama xnak terlepas walau sedetik pon perkara baru yg adeeb belajar..

hilangkan lah perasaan gelisah di hatiku ini..

4 comments:

  1. faham perasaan itu... luckly akak dapat melihat/bersama setiap detik perubahan dan penagalaman baru Damia... tapi akak jugak frust sbb akak tak dapat nak realisasikan keinginan hati yang nak jadi career women lg....

    ReplyDelete
  2. xpe akak..insylh akan tercapai hasrat akak tu nnt.mcm lin,alhmdlh impian jd kenyataan,cumanye kene byk berkorban lah..

    ReplyDelete
  3. moga Allah menjaga Adeeb!
    insyaalah..lynn, heharap pengasuh baru nnt ok...
    tsk. tsk .tsk.

    ReplyDelete
  4. ye umie sya..insyaallah..

    ReplyDelete