Wednesday, 29 June 2016

Happy 8 mos Ammar Putra

25 Ramadhan sudah hari ini..sekejap sgt masa berlalu..hati dah sayu..hanya Allah yang tahu kenapa..
26 Jun, genaplah si kecik 8 mos.. alhamdulillah.. adik sihat wpon baru baik dari selsema dan batuk.. di usia 8 mos ni adik dah tunjuk skill nak merangkak..dah buat kekuda hehe..

manja masham mama neh

Day 18 : Ikan kembung taucu, sambal bilis tempoyak, sup cendawan bayam fishball, timun jepun

Day 19: berbuka di kedai but balik I try buat blueberry cheesecake..jadiii yesss

Day 20: Berbuka bersama jiran tetangga, I kene task masak nasi 8kg beras..

Day 21: Berbuka di kedai sepupu I di Sri Kembangan

Day 22 : Berbuka di rumah kakak ipar
Day 23: Sambal tumis udang petai, kari sardin, mushroom with tofu telur
Day 24 : Berbuka di kedai sebab I tak sihat
Day 25 : Plan to take away some food for Iftar, no mood for cooking

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete