Monday, 13 July 2015

Packing beg balik kampung...ohooooo balik kampung...

Lagi dekat nak cuti..macam tak cukup masa nka kemas itu ini..Jumaat baru start basuh sket2 baju yg beli utk raya..dah tu mcm fobia kes curi area umah tu..buat nye dtg mencuri baju melayu kain samping hero2 I..jenuh weh...tido pon tido ayam..haha kelakar...then Sabtu sambung basuh lagi sket..sabtu mlm dah kering sume baju yang nak packing..

Ahad start lah kuarkan luggage..kene buat pilihan tepat sbb nanti I nak travel bertiga je dgn anak2 balik KL..husband blk dulu dia dah star keje on Monday..I nak manja2 dgn mak I lagi..amboi mentang2 balik hometown sendiri yeeee...

Bila membeli tak sedar..beli sikit2 baju anak2..bila melipat baru tahu...haaa penuh luggage mek tu dgn baju dia sorg..no sharing with abg hah..yg syok nya before tu I nampak adra busy sgt kuar masuk bilik pegi kat luggage..xtgk la dia buat ape..masa nk masukkan baju dia..tgk2...amboi,,dia da pilih toys yg nak bawa..so cute baby..mama gigit2 pipi tuhhh..hehe

Dolly Si Busuk, cermin, Barbie, telur goreng n sudip, minions
Alhamdulillah I dah setle packing baju sume..tinggal susu2 diorg, accecories dan sewaktu dgnnya..dah tahu style husband..blk keje sume nk siap dpn pintu..dia angkut masuk kete je..then jalannnn...

Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ye.. berjumpa lagi selepas raya Inshaallah...

No comments:

Post a Comment