Sunday, 24 November 2013

:: 25 November 2013 ::

Assalamualaikum..alhamdulillah..29yrs today..syukur masih sihat bernafas di muka bumi Allah..semoga I terus menjadi insan yang sentiasa ingat pada suruhan Allah, boleh berbakti kepada kedua ibu bapa dan menjadi isteri dan mama yang terbaik..In Shaa Allah..
Petang smlm husband buat suprise kat I..langsung tak terfikir sbb last weekend mmg kami busy..Jumaat mlm tido di umah kakak ipar sbb sabtu pg2 kami nak ke Wonderland Melaka.. a day with in laws and anak2 buah..seharian main air abes gelap sume kulit kami 3 beranak..hehe..adeeb so enjoy..then balik dari Melaka, stay umah I semua..ahad pg keluar ke Kinrara umah kakak ipar I..hantar diorg balik then rehat2 je lah kat umah kakak ipar tu..katanya adik2 ipar nak singgah mkn kat umah kakak, so kakak ipar I nak kuar beli brg masak lah..I pon xlarat nak ikut sbb batuk menyerang..baring je..
Then sejam lebih kakak ipar I tak balik2 lg..pastu dia call husband I suh tlg angkat brg kat luar umah..I mmg pening je kepala, dok baring je la kat sofa hall..pastu perasan sume xde dlm umah..sunyi je..tetiba adeeb masuk nyanyi lagu birthday..ramai2..bw kek, bunga & hadiah..
Oh noooo...nanges2..terharu I..husband I xpenah belikan bunga n kek utk I selama ni bila birthday I tau..last time dia buat suprise jam tangan tu je..yg plg terharu, sejak bercinta sampai anak nak masuk 2 neh..7thn neh..ni la 1st time dia bg bunga...pandai amik hati I yer..mertua I pon pakat same yer..hiks..terharu I dikelilingi org yg tersyg..lg xsangka buat suprise 1 day in advance..mak mertua I ckp..muka I merahhhhh...maluuuu makkkk..then mak mertua n kakak ipar masak utk dinner..sedappp..ikan patin masak lemak tempoyak..bertambah2 I mkn hah..dh setle mkn terus blk Banting..alhamdulillah..
thanks a lot to husband, kakak ipar, mother in law buat suprise neh..kiranya ni kek yg kedua I dpt utk birthday this year..1st kek dr kakak I tercinta..tu pon buat suprise jugak..
Last friday we hang out together for baby fair at Mid Valley..blk hantar dia n I solat..sudah solat tgk ade red velvet cake..pink colour lagi..so sweet..tq along loves..
red velvet cake from my sister..itu lunch kami mase dah abes shopping..heee

hari yg pegi baby fair..dpt la brg2 penting utk baby..alhamdulillah

ini suprise utk ku..

1st bunga yer..then 2nd bear from hubby..light pink tu 1st dating dpt..hiks

No comments:

Post a Comment