Tuesday, 15 November 2011

Weekend 12.11.2011

Salam all..tgh frust sket xdpt transfer pic dr BB ke laptop neh..nape ntah jd xjupe lak..before ni snang je..nak transfer pic hubby ms weekend ari tu coz hubby sebok jd camera man amik pic wife n lil prince so xde la pic hubby dlm camera tuh..huhu..anyway, dapat jugak kami meluangkan masa bersama stlh hampir sbln xdpt hang out bertiga sama2..asyik bz saje suami isteri haaa..mula2 i ajak hubby pegi The Curve sbb utama nak mkn kat Marche kat sane..then nak cari kasut..hubby ckp ok..but otw tu rase mcm bazir masa kot jln jerk..jauh nak sampai ha since dah kuar umah 1pm sbb pagi tu pas breakfast ns grg I masak..hujan lebat sgt..so hubby tido semula dgn perut kenyang..maka nya kuar lah 1pm..so i ckp dgn hubby kite pegi IOI Mall je lah coz akan lalu situ gak..dlm otak neh nak wat suprise kat hubby nk blanje dia makan kat Seoul Garden..then ckp cari je lah kasut kat situ ade kot sbb I sgt cerewet nak beli kasut keje..dah sampai IOI Mall tu,dpt parking pon senang..then jln2 dulu hubby beli seluar dia..then I pon nak sbb tgh murah gile..sale 70% kau..dah beli rase cam lapar je..pegi le kat Seoul Garden..hubby ckp x lapar lagi..ok jom cari kasut dulu..puas jln kat Dr.Cardin gak ade boot yg i suke..snang utk pakai ke outstation..jln berejam kat airport..tak sakit kaki..so beli..pas tuh turun balik ke Seoul Garden..org tu ckp full house! kalo nak mkn gak kene tgu 1 jam stgh!! owh so frust..then hubby suggest mkn nasi beriyani je lah..okeh..kuar then pegi ke JM Bariani House..kami mmg suke mkn situ..yummeh..adeeb pon ke main selera..papa suap dia mkn..mama suap dia mkn..hihi..dah kenyang,mcm awal lg nak balik..so hubby ajak pegi umah kakak dia kat Kinrara..okeh..lepak sana sampai 5pm..terus ke Salak Tinggi hantar kain I kat tailor..nak buat baju puspanita u! tp kakak tailor balik kg..tinggal je la kain tuh..nnt pegi semula lah..since masing2 gile kenyang dgn nasi beriyani..terus blk umah..singgah beli satay kat umah tuh..konon 15 cucuk cukup la kan..dlm kete adeeb mkn 1..sampai umah 3cucuk lagi..owh I harus x cukup..haha..berebut mkn dgn hubby..syok gak berebut neh..dah tu perut mcm meronta2..owhhh..megi lah talian hayat yg ado...zaaaasss...tidooo.abes 1 hari yg penuh aktiviti..best jerk..so pics yg ada hanya lah di JM Bariani House je :)
mama kelam kabut adeeb dah start ketuk2 meja..lapar..huhu

"ayam goyengg"..tgk mulut comei tu..x sabar nak ayam grg tu..

terus dia ngappp..mama tgh amik pinggan utk dia tuh..

"dapp..beshh"..tu le dia kalo dpt feveret dia..hihi

tgk pipi tembam si comel mama..i <3 u adeeb..

suke sgt dpt ayam grg..sume ini pengaruh upin ipin ya..
my dear hubby <3
our order : beryani ayam goreng + daging

dah kenyang..aksi manja dgn mama tembam..


No comments:

Post a Comment