Tuesday, 22 November 2011

:: sweet moment to remember ::

Salam..alhamdulillah hari ini ketenangan itu kembali..agak melucukan..since Isnin mlm pas tgk bola tuh hubby I pelik ja perangai nye..mmg I xpuas hati lah kan..melarat2 jadinye..smpi Selasa pon xbaik lagi..I igt blk keje nk ajak mkn mcD nak ok kan blk la keadaan..tetiba otw back tu hubby bbm ckp nak kuar teman membe dia beli brg kat Alamanda..I nk ikut dia xbagi dia ckp hal org..xboleh bw I..ok..mmg menambah bara dihati lah kan..I nak dia fhm yg xpyh lah pegi..pls spend time with us..dia ckp kul 8mlm nk pegi..ok..dah mcm2 I mengamuk..siap nak langgar kete depan lagi..mmg x fokus dah driving..sampai umah buat mcm xde pape berlaku coz member I follow balik nk tgk umah..dia nk sewa dkt umah I..then 7.30pm member I dh blk..I siap2 sume nk kuar dgn adeeb sbb hati tgh sakit..hubby I pulak sebok siap2 nak kuar..I dah start ckp mcm2..dgn nanges lagi..haha..ini kali ke bape ntah nanges depan dia..(tersenyum sendiri tgh taip neh..maluuu)...
dia kuar jugak..then pesan dgn I dia izinkan I kuar mkn saje then balik umah..I buat pekak saje..degil jugak I ni ye? hujan tgh lebat dgn kilat lagi..I tgu reda sket then bw adeeb ke Seng Heng..I mmg nak beli something utk adeeb..Portable DVD Player..sbb dvd player meletup kene kilat..dha beli sume..pegi take a way mcD..sian adeeb lapar asik minta nasi..sori syg..mama drag u dgn perasaan mama neh..tgh Q kat drive thru hubby tnye dah mkn ke blom..I jwp blom..dia nk tapaukan..I ckp xpyh..then terus balik umah..tgh suapkan adeeb,dia blk..tegur I mcm xde ape2 berlaku..I mmg menyampah la time tu..haha..berdosanye I..pastu hubby ckp I lupa tutup lampu dlm Citra..I buat xtau je tp dlm hati risau gak sbb kang btol esok nk keje xleh start kete..tp bertahan neh..ego..3jam pastu br pi tgk..time tu pukul 11.30pm..buka pintu tgk xde ape..pegi buka pintu sblh driver tunduk tgk xde bende..elok tgk kat meter kete je..I nampak satu kotak cantik.....
suprise!!   
Ya Allah..berdegup jantung...rupanya dia susah payah nak buat suprise kat I..I langsung tak agak sbb birthday I on dis friday..terus cpt masuk umah..aaaa...menangis lagi..kali ni rasa bersalah sangat sangka yg bukan2 kat hubby..dah minta maaf sume baru buka box tu...Ya Allah..tak sangka sangat dpt neh...
my idaman kalbu watch :)

My dear hubby,
Thanks a lot..mama xpernah minta utk dihadiahkan sst yg mahal..cukuplah ingatan,cinta dan kasih syg antara kita yang sentiasa ada dan kekal hingga hujung nyawa kita...mama hargai setiap kesabaran syg dlm hubungan ini..melayan kerenah mama..terima kasih syg..syg x pernah lupa utk buat something stp kali birthday mama yg biasanya bw mama beli ape yg mama nak..suprise xpenah lgsg buat,tp kali ni mmg sgt sweet utk dikenang..syg main mcm2 perasaan mama..berjaya ye!!! eeee...I love U so much syg...Thanks kerana menyintai diri ini sepenuh hati syg..Doa mama Allah berkati dan lindungi hubungan suami isteri dan rumahtangga kita hingga hujung nyawa..amin...

1 comment:

  1. bukan main bebai laei yer semlm... hehheheh...
    gotcha :p
    sweet sgt kan.... at last alan buat seperaiss jugak...

    ReplyDelete