Friday, 1 July 2011

Kemaman 18.06.2011 :: Part 1 ::

wahh..kalo ada yg perasan, kerap btol family and I berjln2 kan..ok kali ni ke Kemaman utk hantar adik bongsu I masuk study short course di sana..I yg register kan dia online dan syukur terus dapat..I nak dia jugak dlm dunia marine spt I..kalo boleh I nak kakak n abg I juga involve dlm dunia marine ni becoz peluang ialah sgt luas..mungkin suatu hari nnt akan jd kenyataan..kami 4 beradik berjaya dlm dunia marine..insyaallah..kite kene pasang angan2 ok..x kene bayar pon..ok lets start about this Kemaman Family Trip =)..on friday my mom,dad,kakak dan anak2 sampai di tmn tun damansara..then kakak i pegi tdo rumah adik ipar nye kat wangsamaju..so mother i suh i pegi amik dia,ayah n boy then stay rumah i..dh mkn kenyang2 umah maklong i terus balik ke banting..adeeb spt biasa if ade tetamu kat rumah mmg lah sgt payah nak tdo..nak ajak org main even acu n tok dah tdo..dia still lg main dgn wan nye..then i paksa lah tdo..if not cane i nk tdo jugak kan..Saturday morning bgn awal je masing2 like mcm excited nk ke kemaman..haha..bw makayahboy breakfast di kedai kg yg slalu kitorg singgah..dah kenyang2 trus ke gombak and jupe kakak i kat situ..then kitorg teruskan perjalanan..singgah lunch di RnR Temerloh utk pekena ikan patin!...dah kenyang masing2..naik kete sume tido kecuali si driver lah..sian hubby I..tp mmg dia pon lalok jugak sampaikan dia xsedar dah exit last tol!!!..arrrrhhh sume dh gelak2 sakan golek2 sbb mcm xcaya dia xsedar yg dh kuar tol pon nk menuju ke hotel..hakhakhak..from dat time sume dlm kete xbrani tdo takut hubby i buat lawak lagi..kahkahkah..syg hubby i nehhh..oh ya..kami naik 2 kete..ayah,boy,nabil with us and the rest naik kete kakak i..sgt selesa lah kan..family kami mmg begini,nk hntr sorg je study tp pegi sume kec abg I coz xdpt cuti..samapi hotel 3pm sume naik rehat dulu..si driver2 lena baik punya cover yg td ms diorg drive penumpang2 sume tido kan..so i pon xkesah lah..layan saje anak2 kami neh..asik lah berebut main ipad2 i tuh..hehe..syok tgk..pandai pulak diorg take turn ok..termasuk si kecik I =)..dan bilik hotel ialah sebelah menyebelah..makanye pintu bilik dilarang keras utk tutup rapat sbb si hero bertiga itu ialah asyik lah kuar masuk bilik..sgt menghiburkan!!!
RnR Temerloh
tempat kami beradu utk 1 mlm
makan ptg di tepi pantai
yey!! dh x geli pasir lagi...
mamalong chenta kamu adeeb
mahal pics neh sbb ketiga2 mereka beraksi serupa!
 tok layan cucu2
pak bashir's daughters
 suami kuuuuu
 syg mak n along
 anak dara Mawi & Yati
along + adeeb + I + boy

No comments:

Post a Comment