Thursday, 7 July 2011

:: Jumaat yang mendamaikan hati ::

Salam Jumaat..
dah 3 hari masuk opis,setle keje ape yg patut then next week 10hari tak masuk opis..start from pegi course,then audit,cuti blk perlis,then outstation to Miri..after that no more outstation sampai lepas raya..insyaallah..bila nak balik perlis ni,teringat pulak kenangan 2tahun 3bln yg lepas..ape tu? my wedding lah kan.. =).. rasa mcm baru saje kawen..
then kenangan mengandungkan Adeeb Putra..4 bulan lembik.dah lps 4 bulan, dah boleh makan mcm2..tiba2 masuk 8 bulan je kene emergency deliver..huwaaa...menggeletar lutut kene operation..tp alhamdulillah semuanya selamat dan sihat..
membesarkan Adeeb memang mengajar erti kesabaran yang sgt tinggi..tiba2 rasa syahdu pulak..Adeeb dilahirkan pre matured..kecik..dan doctor dah bgtau mcm2 kemungkinan terhadap kesihatan dia..setiap bulan I kene bw dia check up segala segi di Pakar Kanak2 Hospital Serdang..memang dah kenal sgt dgn nurse2 kat situ dan dah tahu kalo nk cpt kene dtg time mcm mana,siap boleh breakfast dulu..alhamdulillah Allah sentiasa memudahkan urusan I even I sorg bw Adeeb sbb papa nye mmg susah nak cuti..I redha dgn tuntutan keje nye..biar I yg berkorban takpe..stage by stage check up Adeeb untill recently bila umur dia dah genap 1 tahun 8 bulan..doctor ckp.."ok mak,no more appointment after this..adeeb membesar dgn aktif dan baik"..Allah Maha Kuasa..alhamdulillah..hari tu lah paling bahagia buat I..syukur sgt..tak lagi risau tentang kesihatan dia..even dia pre matured, dia membesar mcm budak2 lain jugak..cuma size nye chomel mcm mama nye masa kecik2 dulu lah kan..(bak kata mother I,kasut masa darjah 1 mmg xde utk I..)
Alhamdulillah..impian I utk memiliki kerjaya yang stabil, suami disisi yg memahami dan anak comel yg menceriakan hidup kami, tercapai..Mudah-mudahan Allah sentiasa murahkan rezeki kami sekeluarga..

Terima Kasih Cinta
I <3 U
Bersama parents kami
<3
=)
nak jugak abadikan Arau tu ye

love this pic much
 
 suke sgt pic ni..wajah suci anak ku
 semoga kekal bahagia..amin
 kasih sayang tidak ternilai
after Paed Specialist check up last year..

No comments:

Post a Comment