Wednesday, 25 May 2011

:: Our 2nd Anniversary Celebration at Kota Kinabalu, Sabah 06.03.11 :: Part 1 ::

Alhamdulillah..tahun ni rezeki lebih so boleh celebrate anniversary jauh sket la..tp terpaksa pegi awal seminggu dr tarikh anniversary sbb hubby I xdpt cuti masa cuti sekolah..1st time jugak lil prince fly lebih pd sejam dan dia sgt baik..langsung xbuat perangai..selalunye dia ikut I outstation, fly sejam je..ni fly 2jam stgh..dia kenyang,dia tido saje..dan sudah rezeki kami juga, sepupu hubby I berkhidmat di Sepangar..so dia pinjamkan kete dia pada kami selama 4 hari kami kat sana..alhamdulillah..they are so nice..tq Abg Duan & Kak Rose..makan pon sedap =)..mmg puas lah kitorg jln2 kat sana..dan I ialah sgt suke shopping pearl !! tiap2 hari pegi pasar filipina tuh..haha..hari 1st pegi, dh byk beli neh..blk hotel kire2..ehh x cukup lagi lah..pegi lg esoknye..dan seterusnye smpi nk blk pon singgah lagi ye..kehkeh..so lets enjoy the pic..
 pic bersama kapal selam =)
 hubby, cu (mak sdare hubby), I,adeeb,kak rose
 jom pegi umah sepupu hubby
siap dh nk kuar jln2 ptg Day 1
 bulat mata dia..hikhik
 pagi Day 2..nyenyak dia sleep
 Day 2..mau ke Pulau Manukan..
 dia sgt excited boleh pegang fish besorrr
 Jesselton Jetty
 cool daddy
 beli tiket bot
 tgu yaaa..
 suke sgt si kecik tu nampak air laut..
 ready to go....
i'm really love sea..dats y I keje mcm skrg! wink!!

No comments:

Post a Comment