Tuesday, 12 February 2013

Coretan utk bulan lepas..

assalamualaikum..amboiii jenuh jugak nak cari mood update blog sebulan sekali ponnn..I nk share experience sket..tp kalo ade yg membaca hope xde lah nk anggap yg bukan2..rezeki itu hanya Allah yg tahu utk siapa dan bila..kisahnya...
 
blk dr outstation 18 Jan tu I rs sakit sgt perut..ms tu br je take off flight..mencengkam2 smpi xleh bergerak langsung..igtkan cik P nk dtg la..sepatutnya 19hb la..the nx 2day ade la sket2 so i igt yer la..tp after 5days pon camtu gak..dok google2 tgk ade advice utk buat upt..I pon buat la tgk2 +ve..tp steady lg..dh blk tu dok risau gak..baik check doc..then check pon +ve..hepi..tp ade kerisauan..doctor ckp 5weeks..tanpa buat scan..then dh 9days..rs risau sbb still kuar sket2 coklat tu..husband ajak scan kt klinik dulu ms checkup pregnant adeeb..dh scan mmg nampak..tp janin xgrowing..bermaksud xjd janin lah..stop setakat seketul darah..then doctor ckp tgu lg 2 mgu if ada rezeki jd lah ia..if not, samada kuar sendri mcm cik P or kene buat D&C..badan mmg penat lately..maybe stress keje kot..29hb ptg..tetiba turun dgn byknye..then tnye member I dia ckp itu namanya 'complete miscarriage'..xpyh buat D&C..10hari gak la baru abes..hati I ms tu sedih gak la..adeeb dh excited baby2..tp I lega xpyh buat D&C..Allah Maha Mengetahui apa yg direncanakan..kami terima..sedih jugak bila adeeb tnye "baby mane.." haa tu lah kalo dh budak bijak,stp kali gi klinik dia teman so dia dgr doctor ckp ape..I xckp lg dia dh bgtau kat papa dia.."baby xde..dah kuar.."..syg anak mama neh..so I decide & bgtau bos bln feb ni xnak fly mana2..nk rest...*baru ni pegi kenduri cukur jambul baby kwn opis husband,I dukung baby girl tu..ada 1 rasa yg xleh describe..adeeb pon dok usap2 baby tu..xnak tnye apa adeeb fikir sbb syahdu je rasa...

No comments:

Post a Comment