Wednesday, 7 December 2011

Meriah nye birthday I this year !!

Salam,
Syukur ke hadrat Allah..tak terfikir pulak di umur 27thn ni ade lg yg nak celebrate I..thanks to my officemate, k.umie,k.sue,k.dilla,k.ida,rina & aimi..menjadi tau suprise korang tghri jumaat itu..langsung x agak..mula2 I yg ajak diorg sume pegi Jusco Bukit Tinggi nak beli new born gift kt neighbour I and member hubby..diorg pon okee..suh I pegi dulu dgn k.umi n aimi..diorg yg lain pegi kemudian ade keje..ok je lah..dah sampai sana,siap beli brg sume diorg call ckp mkn kat foodcourt..dah mkn sume skali terkantoi nampak kotak kek..eee..comel lah kakak2 ku ini...jom layan pics!!
peach cake..sedap sgt :)

kotak kek sama colour dgn tudung I

ready utk bergambar

celebrate same2 Nov besday..k.umi,rina,lin

<3

masing2 senyum dlm duka sebenarnye ;")
then hari sabtu dok rumah saje..sbb hari ahad nak attend kenduri akekah hubby's member kat Salak Tinggi..pg ahad, I prepare western breakfast utk nikmati bersama2 hero2 I..dlm tghri tu siap2 ke kenduri..hubby suh I bw baju jejalan nnt tukar pas kenduri coz dia nk bw jln2..abes mkn kenduri around 2pm..terus ke IOI Mall..cadang nak pusing2 je..then hubby ajak tgk wayang..tgk cite Happy Feet Two..layan hero yg sorg tu lah..comeiii..mmg baik sgt la dia tgk movie..sampai habis..then da abes tgk wayang dinner kat Seoul Garden..I yg teringin sgt nk mkn situ..alhamdulillah ade table..mkn2..terus balik..puas berjalan!!
otw ke kenduri..we are in purple..

dia pon sebok nk amik pic guna 'fon' dia..siap ckp.."cenyummm"..hihi

yummehhh

ini gaya yg dia suh mama amik pic dia okeh

my hubby love

mcm2 gaya si kecik tu mkn

susah mama nk amik pic dgn dia skrg..sabo je laaa

dh dia ok,papa snap pic blur pulak..

makan sampai buncit !!!

tq hubby.. <3

No comments:

Post a Comment